Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
02-10-2014 21:51 #1299 SP
Junior Member
vorba unui coleg de aici: "ï-a trecut glontul pe la ureche". nu am avut norocul asta. acum vreo 3 saptamani l-am intrebat pe raduman daca e interesat de schimb. eu aveam spiderman ps4 si el the last of us. mi-a zis ca nu-l intereseaza. dupa o saptamana imi zice daca mai facem schimb, eu fiind inca interesat. i-am zis ca ok dar tu trimiti primul. apoi ma suna el la telefon si imi zice ca stii ca dureaza prea mult, ca vreau si eu jocu, bla bla. am zis in sinea mea ca poate omu are nevoie si am zis sai trimit si eu. apoi duminica am vazut toate discutiile si am zis ca poate nu face prostia sa nu-l trimita. de luni am fost zilnic la posta sa vad daca a venit, lucru care nu s-a intamplat. azi l-am sunat si mi-a respins si la un moment dat imi trimite mesaj si imi zice ca i-a zis la posta ca vineri ajunge jocu. daca maine nu vine ma duc direct la politie cu plagere pentru infractiunea de inselaciune (am vorbit si cu niste prieteni deai mei din politie). am vorbit deja cu PVP si il tin la curent