Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
04-10-2014 00:12 #1315 SP
Member
oricum, de "raia" asta nu scapa CG, asa cum a recunoscut si raduman, sunt mai multi "amici" pe un cont, hidre adevarate, tai un cap apar trei
asa cum sunt grupuri / cluburi de prieteni care fac schimb de jocuri, sunt si grupuri de tepari (care vand mai apoi jocurile, probabil)
gata cu naivitatea, nu acordati incredere teparilor, iar cei cu 0 feedback.. asta e, sa si faca nr cat mai mare de feedback uri +, asa e la inceput
dupa cum a actionat raduman (asa cum il vedem noi, un copil cu "musteata" de laptic la botic), a fost invatat bine, asa ca... de unde a venit asta mai sunt multi ca el
apropo...
chiar daca dispar teparii, raman samsarii!
inclusiv useri cu vechime pe site fac parte din aceasta categorie (chiar si eu, la inceput, recunosc, am facut schimburi in defavoarea mea, apoi am incercat sa compensez prin alte schimburi, sa inclin balanta in favoarea mea, mi am dat seama ca nu e bine, prefer un schimb echilibrat, echitabil, prin care pastrezi partenerii de schimburi pe termen indelungat)
- cei care cumpara cu cativa lei jocuri pe ebay / etc si le vand mai apoi cu cateva zeci de lei pe consolegames (urmariti conturile acelorasi useri pe okazii, olx, tocmai, acolo nu exista regula ca trebuie sa vinzi mai ieftin ca in magazin)
- care cumpara cu cateva zeci de lei de la altex / emag / domo etc si vand cu cateva sute pe consolegames si alte site uri de profil (normal, dupa ce jocul iese din oferta magazinului, cel putin pe CG), plus fragmentarea jocurilor editii speciale: codul, dlc ul, statueta, carcasa, carticica etc (toate la pret separat)
- cei care cumpara jocuri la oferte: 2 la pret de 1, sau 3 la 50 e, etc, apoi le vand cu pret intreg la bucata
asa zisii "micii/marii intreprinzatori"
acesti tipi au o matematica (proprie) foarte buna, ex: joc cumparat la 20-50 lei, dar vandut pe bucati: 20 lei dlc ul, 20 cod online, discul, etc
personal nu fac diferente intre samsari si tepari, desi foarte multi samsari comenteaza la adresa teparilor, oricum sunteti la fel!!!
de ce sunt tepari pe CG? poate sunt din cauza samsarilor, care in loc sa vanda un joc sub pretul cu care au achizitionat prefera cativa lei profit
multi copii / useri noi gandesc: decat sa cumpere un joc cu 50 care a fost la oferta cu 20, mai bine sa trimita la schimb un cartof in colet, sau un disc blank cu numele jocului
si DA! e nevoie de ceva curatenie pe CG, dar sa fie o curatenie generala (fara tepari = samsari), ptr o comunitate de gameri / prieteni
cati dintre cei care au primit acele jocuri oferite gratis de CG si Altex au procedat la fel? 1? 2? poate 3? cati le au vandut? probabil mare parte , desi acele jocuri sunt "not for resale".