dap. Logitech sta bine la capitolul build quality (la unele produse insa din fericire aici intra si sobolanii) insa la capitolul drivere si suport stau destul de prost. am avut un mouse LX8 luat inainte de craciun si am facut prostia sa nu intru inainte pe forumul lor. cred ca abia prin aprilie au scos niste drivere care nu aveau probleme. bine, merge si fara drivere dar daca vrei sa setezi butoanele 3/4 (sau sa le dai disable) tre sa pui musai driverele. ca wireless insa este neasteptat de bun. l-am dat unui prieten care joaca WoW hardcore 5-6 ore pe zi si care nu ma credea iar dupa citeva zile a zis ca ar putea sa joace cu el non-stop, ca nu a vazut nici urma de lag. bateriile tin citeva luni, deci daca vrei ceva relativ ieftin e perfect.

la capitolul suport/drivere Microsoft sta ffff bine. driverele sunt top-notch si am avut produse MS (si tastaturi si sobolani) ani de zile. din pacate, in ultimul timp parca nu mai fac produse cu entuziasmul pe care il aveau inainte insa daca iti place ceva de la ei, go for it.

last but not least, iti recomand Mamba. eu il am de ceva timp si sunt ffff incintat de el. drivere beton, suport bun (tot scot oamenii drivere si firmware pe banda rulanta ajustand diverse chestii sau adaugind optiuni noi). iti trebuie insa si un pad bun (eu am steelseries sx) ceea ce ridica investitia (si asa mare).

PS cit priveste problema cu ledul, cred ca cel mai simplu incerci sa-l schimbi si vezi ce se intimpla. daca merge, atunci ala era ars, daca nu, poate o fi vreun contact pe undeva.