Well, incep sa cred ca Destiny e mai mult un "just another FPS" decat un MMO sau RPG. Sau probabil ma uraste pe mine (desi cred ca si voi ati primit acele misiuni). Nu de alta, dar am primit un "quest" prin care trebuia sa fac 25 de strike-uri. Zic "bun, pe gustul meu, chiar daca sunt repetitive... macar nu ma baga la Crucible". Le fac... si pasul 2 este (tineti-va bine) sa fac "10.000 de kills in Crucible". Frack that! E al treilea "quest" caruia ii dau quit pt. simplul motiv ca are niste cerinte penibile.

Sistemul de drops/rewards e la pamant. De exp. tot incerc sa primesc si eu niste strange coins... in 25 de strike-uri de nivel maxim nu am primit nici macar unul, dar in schimb imi pica aiurea in timp ce fac patrol printre mobs de level 8.

Fara sistem de trade, echipe de maxim 3 (6 la raid), no chat/voice com cu echipa (decat daca sunt friends), rewards care nu sunt pentru clasa mea sau no rewards at all, repetitivitate la maxim (m-am plictisit la culme de aceleasi chestii)... pentru mine Destiny pierde din ce in ce mai mult din scor. Pacat, pentru ca mecanica de joc e al naibii de buna, grafica e super ok, sunetul e ok (desi cred ca e singurul joc din lume unde nu ai nici cea mai mica optiune de a modifica nivelul de sunet sau a opri muzica).

In momentul de fata cred ca e un joc foarte OK pentru cei care vor un FPS si PvP in draci... in rest odata ce-ai terminat story-ul e o repetitivitate maxima, faci grinding in draci pentru a-ti upgrada o amarata de arma sau armura.

Deja a ajuns la nota 6/10. Pacat.