Single post: Bloodborne
-
VIP Member
Asa, am prins putin timp liber ca sa scriu primele impresii despre joc. Din pacate nu am putut sa fac recording deoarece functia era blocata in joc, nu te lasa sa faci nici macar screenshot..
Parti bune:
Parti rele:
Per total imi pare cel mai prost joc din serie si au foarte mult de lucru la el daca vor sa il salveze.
Atmosfera si grafica jocului sunt fenomenale, jocul te cuprinde de la inceput si te face sa te holbezi in jurul tau. Singura problema intalnita din acest punct de vedere este glare-ul folosit un pic prea in exces.
Toate acestea rezista pana in momentul in care incepi sa il joci. Caracterul se misca "aiurea", la inceput incerci sa nu te dezorientezi, movement-ul simtindu-se foarte ne-natural iar cand ajungi la partea de combat incepe sa te ia durerea de cap. Tot au promovat ideea ca acum trebuie sa fi atent la miscari faci: dodge, sidesteps, etc, promitand un combat dinamic. Eh, probelma e ca poti sa faci ori dodge ori sidestep, nu ambele. Can esti locked on poti sa dai doar side-step iar cand nu esti locked on target poti sa dai doar dodge. Cand incepi sa te bati cu mai multi inamici se simte limitarea de miscare mai ales ca ajungi in situatii in care nu ai ce sa faci decat sa stepti sa mori. De asemenea, caracterul raspunde prost la comenzi, tu apesi un buton si de multe ori in joc nu se intampla nimic. Nu mi-am dat seama daca este din cauza lag-ului sau daca nu sunt implementate bine comenzile.
Momentan astept sa vad ce modificari mai baga, sper sa isi fi dat si ei seama de asta mai ales ca au anulat sesiunea de duminica pe care urmeaza sa o reprogrameze...