It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Pe cat l-ati tot comentat, mie Fifa 15 imi place. Nu sunt jucator de UT, joc career mode aproape mereu, uneori si be a pro. Diferente fata de 14 ca gameplay nu sunt, dar grafic arata mai bine. Tot pe PS4 am jucat si 14-le si arata mai bine 15. E mai fluid, mai cinematic, mai frumos. Are inca buguri multe in joc, in meniuri uneori merge extrem de greu, mi-a busit si consola odata, mi-a stricat o salvare si la un meci adversarul nu a vrut sa bata out. Din minutul 51 pana la sfarsit. Si m-am uitat cum trecea timpul. Avea si 1-0.
Anyway, eu sunt multumit de investitie. Am luat 14 la lansare impreuna cu consola si l-am scos la 40EUR. In mai l-am vandut tot cu 40EUR. Acum am prins jocul cu 45EUR si in mai o sa il dau tot cu 40. Niciun joc nu isi pastreaza pretul atat de ridicat pe durata anului. Desigur ca nu vorbesc de Romania, dar eu pur si simplu nu am nimic de pierdut sa il iau.
Am avut o finala de EURO 2016 si am innebunit in timpul jocului, credeam ca imi iau campii la 2-0.
frumoasa,bucuria 'galbenilor' .. preview pentru 2020,nu .. ?!felicitari pentru titlu de la un jucator de offline(career,tournaments),foarte rar de megalicitatul UT ..