mai era un guraliv pe forum care se batea cu pumnii in piept ca e mare trader si chiar radea de cei care nu se pricep la trade, insa cand i s-a cerut un sfat se facea ca ploua, piata jucatorilor este atat de mare incat e loc pentru toata lumea.
Nu toata lumea face trade cu jucatori, multi fac din consumabile (ca si mine de altfel) din Kit-uri se pot face...trebuie doar sa stai sa pierzi un pic de timp pe net, de unde faci rost de niste informatii basic, iti deschid viziunea asupra trading-ului dupa care incepi sa compui idei despre ce s-ar putea combina, cumpara si vinde...
Nu este greu!
la Fifa 14 un amic m-a intrebat cum se cumpara coins pt ca nu are jucatori si nici nu poate sa creasca repede din jocuri.
l-am invatat 3 chestii pe care le foloseam si eu (le-am mai spus pe forum) in 4 luni din 1200 coins avea peste 1.5 milioane si echipe beton (fara ronaldo messi ibra etc...)
Mura-n gura nu-ti va da nimeni, toti ne-am batut capul cu ele si cu totii am urmarit piata, evolutia preturilor la diferite ore.
Ca exemplu, seara tarziu, dupa ora 1:00 dadeam pe NAVAS 17k ...iar a doua zi seara se vinde cu 23k...asa fluctua pretul, pur si simplu zi de zi, iar in timp ajunsesem sa am cate 50 de Navas dupa care scoteam un profit zilnic de pana la 200k daca stateam pe ele...deci se poate

doar timp si rabdare