Quote Originally Posted by msandu93 View Post
in ceea ce priveste controllerul de ps3... in shooter e foarte incomfortabil.. aici ma refer la pozitia stickului din stanga si la triggere (aka L2, R2, eu le stiu ca triggere pentru ca prefer xboxul in loc de ps) de pe care iti aluneca degetele, in rest e decent, foarte usor, nu cantareste mult, si se poate strica rpd, nefiind la fel de rigid ca cel de x360

Nu cred ca e chiar atat de incomfortabil cand vine vorba de stick-uri. Acum depinde fiecare cum s-a obisnuit. Daca ai jucat ceva timp pe X-Box si treci pe PS3 o sa ti se para dificil controller-ul, la fel si invers. Singurul dezavantaj dupa parerea mea sunt intr-adevar triggere-le L2 si R2, dar si acestea se pot rezolva cu asta Set 4 Trigger Attachments pentru controller PS3 HAMA 51844 | ALTEX
Cat despre rezistenta controller-ului: in niciun caz nu o sa se strice rapid. La cazaturi rezista destul de bine (eu l-am scapat de cateva ori si nu a patit nimic). Iar stick-urile si butoanele tin lejer cel putin 3 ani.
De exemplu: la mine un controller de PS2 a rezistat 7 ani. Abia atunci stick-ul din stanga a ramas putin inclinat spre dreapta. Asta fiind singurul defect aparut.