Single post: iPhone 6
-
Admin
Hitman, esti intr-o situatie asemanatoare cu mine... si eu alternam intre 5S si i6. Dupa ce m-am jucat cu i6, pot sa spun clar ca merita diferenta. Pentru mine ecranul un pic mai mare merita toti banii, mai ales ca pot folosi acel zoom mode. Daca insa vrei ceva cat mai mic si folosibil numai cu o singura mana (in orice conditii), go for 5S.
Ca viteza, intre 5S si i6 nu vei vedea diferente majore... sa nu te astepti la asa ceva (decat poate daca esti genul care te joci mult cu editare video si photos). Insa ecranul e mult mai ok (contrast mai mare, unghiuri mai bune), wifi si 4G mai rapid, camera mai buna si mai rapida (240fps rulez), bateria un picut mai ok (cel putin pe talk time si wifi browsing), speaker mai bun... mai adaugi 64GB la acelasi pret cu 32GB (sau optiunea de 128GB in caz ca vrei asa mult)... eu zic ca e suficient. Design-ul e so-so... e posibil sa-ti placa mai mult stilul "patratos" al unui 5S decat stilul "rotunjit" al unui i6. Sau invers. Pe mine m-a convins... si fac spume aici ca imi tot intarzie telefonul.