Misto thread!

Hello! My name is Templier and I am an nicotinohollic ! Fumez din pacate de 16 ani si am cam ajuns la 2 pachete pe zi. Fara sa fac reclama pot spune ca fumez Kent Nanotek Gri asta pentru ca am zis ca daca sunt mai subtiri si mai slabe o sa reusesc sa le elimin complet ( au 1 / 0.2 / 1 concentratie).
Parerea mea este ca fiecare are strategia lui care a mers. Asa cum toti suntem diferiti la fiecare merge automat altceva asa ca iti sugerez sa alegi metoda care te determina pe tine sa te lasi.Eu am reusit timp de 1 luna sa ma las si din pacate m-am reapucat pe fond nervos.
Cum a mers la mine a fost dupa ce am vazut un reportaj la Pro Tv legat de fumatori/costuri/sanatate/ce face statul cu banii de pe acciza ... Mai mult m-a enervat si m-a starnit sa pacalesc Statul ( suna tampit dar a mers ). M-am gandit ca si abordarea e importanta. Cand zici ca vrei sa te lasi te apuca o frica, incepi sa iti dai terene pana cand sa te lasi de fumat, cate tigari sa fumezi pe zi. Eu am incercat sa nu imi fac asemenea frici.Nu iti da nimeni in cap daca fumezi o tigara in plus si nici nu zice cineva ca daca nu te lasi in 1 luna nu mai poti sa te lasi. Asa cum te-ai apucat de fumat si ai ajuns la 1pachet, 2 sau 3 nu trebuie sa te lasi brusc. Poti sa fumezi dar sa fumezi cu cap, doar atunci cand simti maxima nevoie. Cand te trezesti si primul lucru e sa te duci sa iti faci cafeaua ca sa fumezi prima tigara poti sa stai 1 ora si pe urma sa fumezi. Eu in perioada aia am redus din sucuri si am baut apa. Nu imi placea tigara dupa apa asa ca beam sticle de 0.5 non stop.Pe langa efectul nasol de a te duce din 30-30 min la toaleta gandeste-te ca si elimin toxinele din corp.Pauzele cele mai lungi intre tigari sa stii ca ajuta. Plamanii se refac destul de repede. In 2 ore poti sa simti din nou aerul si daca rezisti atat de multe ori e ok.Cand nu am mai fumat sincer ma deranja fumul de tigara si nu imi faceau pofta.

In concluzie depinde ce te motiveaza.Nu trebuie sa te stresezi si trebuie sa o iei treptat.