Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Urasc controllerul de la PS3
-
Admin
Taw: nu e chiar asa. Pe langa DS3, cred ca au existat zeci de mii de third party-uri. Nici macar Logitech n-a reusit sa faca ceva mai bun (bine, mie mi-a placut Cordless Action-ul lor pt. PS2 - dar asta doar pt. ca era wireless). Si cu toate acele mii de third party-uri, tot DS s-a vandut mai mult (ca secondary controller, nu ma refer la ce s-a vandut default). DS3 e practic DS-ul imbunatatit. Parca la rumble mai mergea lucrat, dar cred ca daca puneau motorase mai puternice, incarcam bateria la 2-3 ore 
In rest, diferenta data de pozitia acelui analog stick cred ca tine mai mult de obisnuinta. Eu unul nu observ nici-o diferenta in a juca shootere pe gamepadul de X360 sau PS3. Dar, eu am avut destul timp la dispozitie sa ma obisnuiesc cu ambele. So, blaster_gsm, cred ca trebuie mai mult practice... Nu schimba consola repede doar pt. ca ti se pare controlul la cealalta mai bun. Just my 0,5 cents.