Single post: The Evil Within
-
Senior Member
Am jucat, aseara, cam o ora si jumatate. Nu am avut mai mult timp, abia in seara asta o sa stau mai mult pe el. Chestia e ca mi-a lasat un gust un pic amar, in sensul ca se misca "aiurea", camera. Spun aiurea pentru ca mi se pare greoaie miscarea. Un pic sacadata dar cred ca e mult spus.
Eu il joc pe Xbox One. Jocul este superb pentru ceea ce ofera si este exact genul de aventura pe care il astept de ceva timp si pe care mi-l doream sa-l experimentez pe One. Nu ma pricep foarte mult la termeni tehnici, gen ca e sub HD, ca ruleaza in 640p sau 720 sau etc. Insa asta e primul issue pe care l-am observat. Sper sa nu mai fie si altele. Insa.. este cam deranjant.
Nu-mi pare rau ca l-am cumparat chiar de la lansare, una peste alta este un joc superb si pot sa trec peste acest issue (legat de miscarea greoaie a camerei) pentru a-l savura din plin. Am fost si sunt un mare fan Resident Evil ( RE4 l-am terminat de 12 ori, pe Gamecube, Wii si PS2). The Evil Within era, sau este, exact continuarea pe care o asteptam.
In orice caz, il recomand tuturor. Este un joc ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unui gamer sau mai ales a unui fan survival-horror.
Seara asta, asa cum am spus, o voi dedica acestui joc. Revin cu impresii.