Ce am mai vazut si eu in ultima perioada fiind luna lui Octombrie si apropiandu-se Hallow's Eve am incercat sa vad cat mai multe filme horror Blade of the Phantom Master: Shin Angyo Onshi (2004) Ce pot spune despre acest anime? Vizual e interesant, dar povestea lasa putin cam mult de dorit, fiind preluate din alte filme mult inaintea lui... dar 6/10 merita Cavemen (2013) Acest film simplu si la obiect, fiind vorba despre 4 amici care locuiesc in acelasi apartament si sunt prezentate vietile lor amoroase. Destul de interesant conceputul si chiar ar fi un concept interesant, meritand a fi incercat. 8/10 Grand Piano (2013) Nenea Frodo Baggins, a reusit de cand s-a despartit de restul de hobbiti sa apara in niste filme destul de interesante, si misto realizate, nu cred ca l-am vazut in vreun film in care sa zic. "This is bad!" Cazul lui Grand Piano, nu e diferit de restul filmelor lui Elijah Wood. 10/10. Plin de suspans, ceea ce-l face un film pe care ma bucur ca l-am vazut. Not Another Teen Movie (2001) Detest la extrem filmele cu tineri, comediile... sunt aceleasi clisee, folosite pana in panzele albe si dupa... 1/10 Limitless (2011) Vazut acest film pot sa zic doar ca mi-ar trebui si mie niste pastile din acestea...9/10 The Maze Runner (2014) not as bad as I wanted it to be dar intr-un final nu a fost rau filmul, sunt curios de continuare cand o sa apara. 7/10 Good Advice (2001) Recomandarea unui amic de-al meu, zicand "Vei invata sa fi mai intelegator din acest film!" si ca sa vezi si sa nu crezi, nu am invatat nimic din acest film. Este un film despre un tip care e nevoit sa faca pe femeia intr-un revista de femei, raspunzand la intrebarile acestora dandu-se drept una. Comedie cu Charlie Sheen, dar boring as **** 4/10 A Walk Among the Tombstones (2014) crime thriller film cu Liam Neeson, si nu cred ca ma mai impresioneaza acest actor, prea apare peste tot si nu are nimic special la el. 6/10 Cat despre film, nu aduce ceva nou sub soare. Lucy ( 2014) daca Limitless (2011) a prealuat un stil mai matur in subiectul pe care Lucy il copiaza la un anumit nivel, pot sa zic ca acesta aduce un stil mai anime in el, si cei care au vazut
o sa inteleaga la ce ma refer. Dar cat despre film in sine, cel mai fun film pe care l-am vazut de ceva vreme. 10/10 I must buy it on Blu-Ray cand apare. Kilometro 31 (2006) horror film, spaniol la care nu am putut sa nu ma abtin sa nu rad la el... 5/10 The Substitute (1996), The Substitute 2: School's Out (1998), The Substitute 3: Winner Takes All (1999) nu am putut sa il vad si pe al patrulea, they've became so bad I was about to kill myself... Ex-Mercenar care devine profesor.... 7/10 Detective Conan Movie 18 The Dimensional Sniper (2014), I miss this, sa fiu complet sincer, Detective Conan pot sa-l numeste traditie ca in fiecare an sa fie cate un film, si acesta nu se lasa mai prejos decat restul, ceea ce e bine 9/10 singurul minus ar fi ca mi-as fi dorit sa aiba legatura mai mult cu Black Organization, decat orice alt plot. Dar se merita vazut si fara acest factor in el. Horns (2013) Un film care Harry Potter joaca genial de bine, chiar mai bine decat a jucat in seria care l-a facut faimos. Filmul in sine este foarte fain si merita vazut de halloween. Povestea culmea, este destul de originala si genial pusa vizual. 10/10. Horror Express [Pánico en el Transiberiano/Panic on the Trans-Siberian Express] (1972) horror film din ani 70! 6/10 imi plac enorm filmele cu personajele prins intr-un loc inchis, dar parca acesta nu e chiar asa de fain cum mi-as fi dorit. See No Evil 2 (2014) Ca si primul , acesta nu e cine stie ce... singurul motiv pentru care m-am uitat la el este pentru DANIELLE HARRIS, dar in rest filmul original nu e un film care sa merite continuare. 2/10 dar in rest nu se merita, nu e gory nu e horror e doar dobitoc filmul, prost facut si prost de-a binelea... God I miss a good Horror movie... ****K! Wrong Turn 6 Last Resort (2014) Un alt film, care nu are nici un motiv sa existe, deci un alt film horror care pute mai rau decat celalalt, 2/10 The Exorcist III (1990) In afara de Gemini Killer, nu-mi aduc aminte nimic din filmul asta, nici macar nu e HORROR! GOdDammit! 4/10 Would You Rather (2012) un alt film boring, care se vrea Horror, dar nu e... singurul motiv pentru care m-am uitat la acest film e pentru Sasha Grey, dar nu prea se merita defel. 2/10 Neighbors (2014) comedie de rahat, 1/10