Single post: iOS 8

1. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Uite asta imi place mie la Apple: ca-si forteaza developerii sa treaca la ultimul SDK... o chestie care mi se pare al naibii de buna (desi probabil unii ar sari repede de fund in sus ca e "prea drastic"). De la 1 Februarie 2014, ori faci development pe 16bits si SDK la zi, ori bye-bye! De-ar fi facut asa si Microsoft, poate avea mai mari sanse Windows 8-ul (see attachment)...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cate plati la Mc's si benzinarii am facut eu cu Google Wallet pana acum...
    Google Wallet foloseste sistemul clasic de plata. Adica da toate datele tale. Apple Pay fix chestia asta vrea sa o distruga... ce pana mea il doare pe comerciant cum ma cheama pe mine, care sunt datele mele? Odata ce i-am dat banii, adios! Desigur, bancile vor sti in continuare... dar asta ramane de rezolvat pe alta data
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Anyway, la mine nu mai merge Facetime nicicum. Intra si apoi iese instant. Am inchis/deschis aplicatia de cateva ori, am dat restart la tableta, conectat la iTunes pentru sync, nimic nu merge. Asta acum dupa ultimul update. Any tips?
    Sorry man, la mine merge. Presupun ca ai incercat toate cele... stai sa apara ceva reports, ca e prea devreme.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-10-20-20-13-46.png