Frumoasa declaratia Serenei:

"Creditul ii apartine in totalitate Simonei si nivelului inalt la care a evoluat. Eu am avut o prestatie jenanta. Abia astept sa mai joc cu ea sa-mi iau revansa!

Cred ca ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai vazut-o niciodata jucind asa. Evident ca nu avea nimic de pierdut si a dat tot ce are mai bun in fiecare lovitura. A jucat foarte, foarte bine.

M-am antrenat foarte bine si am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede si a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat.

Simona a evoluat foarte mult, am urmarit multe meciuri ale ei, dupa cum am mai spus nu am mai vazut-o jucind atit de bine. Azi a servit incredibil pe primul si al doilea serviciu, a dat multe lovituri cistigatoare. De obicei nu acesta este jocul ei.
Cu siguranta nu sint suta la suta, dar sint aici si joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred ca e cel mai bun meci al carierei.

Sincera sa fiu abia astept urmatoarea noastra intilnire pentru ca m-a facut sa-mi doresc sa merg acasa sa ma antrenez, in special pentru ea"