Single post: iPad 6 - iPad Air 2
-
\
Astazi am pus mana pe tableta, ea urmand sa fie vanduta de magazinul unde lucrez incepand de maine. Desi doar baietii de la vanzari au fost lasati sa le butoneze in draci, am pus si eu mana pe un Gold de 16GB.
Ziceau ca e super mega subtire, dar daca ai avut Air inainte diferenta nu e atat de mare. E subtire, dar nu e atat de in your face cum a fost la iPad Air 1. Sau cel putin asta e impresia mea. Pe gold mi s-a parut ca arata chiar bine, mai bine decat i6 Gold. Dar asta e chestie de gusturi. Ecranul in schimb e altfel, diferenta de aer pe care ei spun ca au eliminat-o chiar se vede. E o experienta usor ciudata, probabil nu toti o vor observa, dar mie mi-a placut.
Ce am remarcat insa a fost viteza. Daca umbli prin meniuri si safari sau vreun joc, nu vei vedea diferente. Modelul cu care m-am jucat avea insa o sumedenie de chestii inutile, inclusiv o galerie plina de video-uri menite pentru iMovie. Acolo s-a vazut diferenta de putere. Nu stiu cat ati folosit voi iMovie, dar la mine pe Air e extrem de folosit. Uneori cand aveam timeline-ul foarte aglomerat, avea un mic stutter, inclusiv la playback sarea peste niste frames. Acum insa cu filmarile de pe tableta (banuiesc ca sunt 1080p) s-a descurcat extrem de bine. Nu consider ca e neaparat un motiv de upgrade, dar daca esti freak dupa chestiile astea, plus ce au promis cu alte programe de editare foto/video, pare a fi un deal bun.
Ce am remarcat negativ a fost touch ID. Functioneaza ca pe telefoane, nu e problema, dar e extrem de galagios prin comparatie si are un joc extrem de neplacut. E foarte "clickity". Cred ca am inventat un cuvant nou.
Bateria ziceau baietii ca nu e grozava, dar eu mai mult de 40min nu m-am jucat pe ea si nici nu am urmarit nivelul bateriei.