eu ti-as sugera sa mergi pe xbox one...diferenta hardware e doar pe hartie momentan, jocurile exclusive sunt mai diversificate pe X1 (si mai bune - personal opinion) iar de cand s-au lansat consolele doar Microsoft a aratat ca are forta sa implementeze constant feature-uri noi. PS4 a ramas doar cu hardware-ul superior (lucru care se va resimti probabil doar la exclusive nu si la multi platforms), insa mie personal mi s-a luat si de PSN si de remaster-uri si de indolenta Sony.

Initial mi-am dorit si eu PS4, doar intamplarea a facut ca anul trecut de craciun sa nu gasesc unul asa ca mi-am luat X1 pentru a avea consola nextgen de sarbatori. Acum cand aud colegii de la munca de ce probleme se plang pot spune ca a fost un "ghinion cu noroc" pentru mine. Imi voi achizitiona si un PS4 cu siguranta insa asta cand se vor strange suficient de multe exclusive si le voi juca doar pe acelea - probabil in vreo 2 ani, desi o pot face oricand tinand cont ca exclusivele Sony nu sunt atat de multiplayer centric precum cele de pe Xbox.

Desigur decizia ta ar trebui sa fie influentata de exclusivele pe care le preferi + platforma pe care joaca si prietenii tai.

my 2 cents