Quote Originally Posted by Minimize View Post
Lol , am inteles ca tie ti-a picat Vex Mythoclat cam direct de pe orbita. O sa vad ce faceti dupa patch
Doar aprobam colegul de forum prin faptul ca sunt de acord sa nu cada exotice la tot pasul, de aici si denumirea acestora. Daca ar fi disponibile zi de zi ar interveni un pleonasm in toata ideea. Pe de alta parte, nu inseamna ca nu sunt de acord SI cu tovarasul tau de raid sau ca nu-i inteleg frustrarea.
Nu inteleg ce legatura are Vex-ul meu si habar-n-am la cine te referi sau la ce actiune care trebuie sa implice anumite persoane post-patch. Banuiesc ca incercai sa ma faci ignorant sau ipocrit printre picaturi, asta din cauza ca am folosit oportunitatea checkpointului la Atheon pe hard. Deoarece echipa mea de raid se intalneste o data pe saptamana pentru maxim 2-3 ore, nu avem timpul necesar sa dezvoltam strategii plauzibile pentru cea mai mare dificultate si nici nu cred ca ne dorim deocamdata, la cat de frustrante sunt anumite situatii din joc.
Si da, echipa mea nu este inca pregatita pentru dificultatea HARD a Vault of glass. Aici intervin mai multe motive, obiective si subiective deopotriva: familii, joburi, copii, imposibilitatea de a sta in Destiny pe cat ne-am dori, alte jocuri in aceasta perioada, plictiseala si gustul amar pe care acest joc il lasa de multe ori, situatii personale neprevazute si alte cele.
Dar daca avem 12 ani si trebuie sa ne masuram putele, I'll see myself out.
In cazul in care am interpretat gresit afirmatia ta, imi cer iertare. Daca am interpretat-o corect, a fost rautacioasa si nu era necesara.