Quote Originally Posted by Khufu View Post
Pentru ca alde Ibarbo/Emenike & co. sunt cei care iti aduc victorii facile pentru o satisfactie de moment. Toti joaca de placere, dar e si mai placut cand castigi. Si ei aleg calea cea mai usora. Sunt si mai ieftini decat un Ronaldo/Ibra/Messi, plus ca nu te trage in jos handicapul cand dai de o echipa mai slaba ca a ta. Toti si-ar lua un Ibra la banii de Ibarbo, dar din lipsa de oportunitati, se multumesc cu jucatori mai slabi din viata reala, dar atat de OP intr-un joc mediocru.

Ah, si mai e un lucru. Atunci cand au in echipa super vedete, unii au tendinta sa se piarda in tentative de skilluri, incercari de fotbal spectacol, ca deh, trebuie sa arate ca au super jucatori. Si de cele mai multe ori, ies tristi din meci cand dau de un sarman cu non rares care stie sa joace ceva concret. Asa ca decat sa joace cu presiune, ca ii are pe toti aia mai buni si tot si-o fura de la orice copil, mai bine cu astia mai ieftini si viteji.
Ai perfecta dreptate. Dar oricum isi iau bataie in majoritatea timpului.(de la mine cel putin) Mi se par cei mai lame jucatori acestia…

---------- Post added 27-10-2014 at 12:34 ----------

Eu il am in atac pe Mandzukic care este o bestie cu un chemistry de finisher. Lovituri de cap, sange rece. Da, nu alearga ca un mustang in calduri but who cares? Nici in realitate nu se intampla asta…