Quote Originally Posted by ilie11 View Post
ventumgames au niste preturi de te doare capul. Ma refer la jocuri aparute acum mult timp pe care le vand cu preturile de lansare.
Dap, ai dreptate! Incidental, dupa ce am vazut site-ul mi-am adus aminte cine sunt astia de la Ventum ca m-am mai lovit de ei. Cand am vrut sa cumpar Pokemon X, am comandat de pe net la un anumit pret, dar le-am spus ca ma duc eu la ei ca sa nu mai astept nu stiu cat pina il livreaza. Ma duc la magazin, intreb de Pokemon X, imi arata tanti jocul, cu vreo 40 de ron mai scump decat ce am rezervat eu. Isi da seama ca eu am facut rezervarea, baga mana sub tejghea si scoate jocul la pretul de pe net. Patetic!

Faststrike, se presupune ca lansarile au fost amanate pentru Europa si America de Nord din doua motive - fie ca sa mai lichideze stocurile de hardware pentru 3DS si 3DS XL, fie asteapta mai multe titluri unice pentru New 3DS cu care sa lanseze consola. Personal, as tinde sa cred ca este prima varianta. Au o gramada de jocuri bune care o sa fie lansate in Noiembrie, Decembrie care o sa faca multe vanzari. Plus, anul viitor incepe si nebunia cu Amiibo. Daca e intr-adevar prima varianta, cel mai probabil ca in primele luni ale anului o sa avem si noi consolele!