Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
N-aveai pe ce da banii si ti-ai luat o jucarie pe care nu o vei folosi niciodata ?
A fost un "troc" si nu-mi pare rau ca l-am facut. Mai ales acum cand am de facut niste drumuri pe-afara si am ramas fara laptop... e perfect. O sa am mult de lucru pe drum si un laptop mi-ar fi fost mult mai greu de folosit, iar cu iPad-ul trebuie sa recunosc ca anumite operatiuni nu le pot face (intr-o retea unde totul e cu Windows)... sau le fac mult mai greu. Si da, voi lua si iPad-ul cu mine, in caz ca se intreaba cineva. Si da, eu sunt pericol social cand sunt scanat la vama - ultima oara au trebuit sa faca o perchezitie mai amanuntita, pentru ca le ieseau prea multe fire, prea multe device-uri. Le-a luat ceva pana sa se lamureasca de faptul ca sunt "just an IT guy" si nu am vreo bomba cu multe ecrane prin genti
Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Acum pe bune, sunt curios cum este picioru ala, cum sta, cum se desface si daca se desface singur, ca vad ca l-ai laudat.
"Piciorul" este de fapt o parte integranta a tabletei... nici nu il simti atunci cand este in "retracted" mode (si eu m-am gandit initial ca va fi enervant sa-l simti tot timpul la mana). De desfacut singur nu se desface, insa tableta are doua "lacasuri" (scobituri as zice) in partea de jos, astfel incat sa poti trage usor "piciorul". Are doua pozitii, extrem de usor de comutat intre ele. Prima pozitie este exact ca la primul Surface, si este mai mult de lucrat in modul laptop... iar a doua, mai extinsa, este pentru a lucra in modul tablet. A doua pozitie e ideala daca-l tii de exp. pe picioare, ca pe un laptop normal. Si de retras e suficient de usor... just give it a little push. Si da, e suficient de solid incat atunci cand folosesti touch screen-ul sa nu simti ca "se balangane" tableta.