Nu mai exista auto defence in 15 si asta deranjeaza mult iar daca ar fi si mai greu putin cu acel l1 + triunghi multi baieti chiar si de aici ar trece la Rugby Challenge mai mult decat sigur..! Am jucat cu ceva romani si pot spune ca sunt blocati pe miscarea amintita mai sus..las pe baietii nostrii un gol, doua si pe urma ii bag pe somn cu 3,4 si nu le mai ramane decat QUIT RAGE! ! Somn usor baieti iar daca sunteti l1 nu va mai va obositi cu invite..
Offline este foarte bine realizat ( avem optiune aici pt modificare slidere si alte alea ), ut e o vrajeala pt ksi si altii (youtuberi) ca el iar in online seasons avem aggression la maxim si lag intentionat chiar si din partea unora care se cred asi ei fiind in div 1.
ps: l-am batut pe unu din divizia 1 in una dintre cupe duminica seara cu 4-3 gol BALE cu calcaiulin minutul 120 dupa ce respectivul imi servise cam de toate : mic deschis, guest ,lag la greu , high pressure si agresiune maxima ( psn user harooned din Arabia Saudita )..i-am trimis mesaj pe urma cu referire la aLI bABA: )
ps:2va fi decapitat din ce am inteles
![]()