Single post: Lords of the Fallen
-
Admin
Nu stiu de ce pe site scrie 4.7GB, pentru ca pe consola scrie 5.1GB la download, iar la Overview 9.8GB. Dzeu mai intelege ce vrea sa spuna Sony de fapt 
Anyway, am jucat si eu cateva ore (dupa ce m-am enervat ca nu aveam voci in joc - a trebuit restartata consola) si imi place. Dar... e al naibii de greu. Asa cum au zis si altii, seamana cu Demon Souls. Are mici probleme cu camera si sunt momente in care cade framerate-ul cam mult, dar nu e ceva care sa-l faca nejucabil. Eu ma bucur ca a disparut tearing-ul acela super mega enervant.
Am testat si eu roll-ul in diverse costumatii (inclusiv cel al lui Adam), si diferenta este enorma. Cum sunt warrior, cu heavy armor pe mine full, fac un roll in 3-4 secunde... greu rau de tot (mai ca-ti vine sa stai in defense mode si gata). Fara heavy stuff, se misca mult mai bine - da, nu se compara cu DmC, God of War & Co... dar nici nu cred ca s-a vrut.
Sunt undeva dupa al doilea boss, si sincer imi cam vine sa aleg un wizzard/cleric sau ce Dzeu este cu spells... Macar acela poarta light armor si se misca bine. A incercat cineva? Merita?