Trimite-o, sigur, shotgun flailul meu era jos oricum.

Eu am helskull si cu wrath regen, daca consideri ca nu ai destul. Ai perm Akharats acum?

In alta ordine de idei, mi-am dus toate 6 clasele la lvl 70. Planurile mele:

1. Crusader cu blessed shield build( mai am de tweeked niste gear, dar in mare parte e facut)
2. Crusader cu shotgun build( mai e de lucru aici)
3. Wizard cu Hydra/ blizzard pe fire( aici e mai mult sau mai putin facut, nu imi mai bat capul prea mult)
4. Sentry Demon Hunter( multumesc Koba pt ajutor. AIci vreau sa studiez putin sentry breakpoints, sunt curios cat de departe pot ajunge cu el)
5. Witch Doctor cu pets build( nu am mare lucru pe el acum,daca are cineva gear pt buildul asta, sa imi spuna)
6. Barb cu perm freeze( poate sa faca 3 leapuri consecutive si ingheata absolut tot- aici e mult de lucru)
7. Monk cu fist of flying Dragon build( si aici nu am nimic din gear- daca are cineva ceva, let me know).

Mi-am dus legendary gemul Myrae la lvl 26, si se simte diferenta. Urmeaza sa le duc si pe Bane of the powerful si pe bane of the trapped, un trifecta pt shotgun build si nu numai. Mai e mult pana departe. Nu mai zic ca inca nu m-am apucat de hellfire amulet...

Pana una alta, nevasta-mea e in fata mea la paragon, eu sunt abia 206, ea este 271.
Are un wizard pe Hydra, dar vrea sa isi schimbe buildul in asa numitul "superman build".