Gata, l-am terminat si eu (level 75 cleric). Inca odata, mie mi-a placut (poate chiar o sa-l mai continui cu un alt caracter, dar mai astept, poate mai apare vreun dlc, add-on ceva...). Insa nici nu stiu daca sa-l recomand sau nu, pentru ca e genul de joc "you either love it or hate it". I loved it, desi repet, initial cu warrior-ul mi se parea totul extrem de lent si de greu.

Ca puncte slabe, in afara de faptul ca jocul poate fi cam lent cu anumite personaje sau daca incercati sa jucati cu armuri heavy, as puncta mici glitch-uri cu camera, 2 crash-uri de consola (dar aici nici nu stiu daca sa pun pe seama jocului sau a firmware-ului 2.0 - sau sunt ambele de vina) si caderi de frame-uri in anumite momente (din fericire nu foarte multe). Poate ar mai merge aici punctat negativ si faptul ca totusi locatiile puteau fi mai mari (sau mai multe)...

Ca puncte forte, as enumera mecanica luptelor (in special atunci cand vine vorba de boss fights), grafica foarte ok, elemente rpg, sidequests-urile... Nu stiu, mie unul mi s-a parut asa, o combinatie intre Dark Souls, Devil May Cry, Darksiders si Infinity Blade. Tot la plusuri as adauga si "labirintul" si puzzle-urile care iti vor storci neuronul si iti vor masacra memoria vizuala - daca nu ar fi fost, jocul s-ar fi terminat mult prea repede.

In concluzie, personal ii dau nota 8/10. Ia sa vedem cat e pe Metacritic... Oi oi oiii... are 69/100 pe PS4 si 79/100 pe Xbox One. Well, eu l-am jucat pe PS4, deci am fost marinimos

Ma pregatisem sa va urc si cateva screenshot-uri frumoase din joc, dar din pacate mirobolantul update 2.0 mi-a distrus complet orice sansa de a mai copia ceva pe USB. Imi da eroare CE-36329-3 si nu copiaza nimic. Sorry.