Quote Originally Posted by MonkY View Post
Hmm, penultima oara cred ca s-a discutat despre cam tot. De la fotbal (si s-au incins spiritele), la campionatul auto care a fost la Bucuresti. De la unde mai mergem in vacanta... pana la ce jocuri asteptam, ce mai jucam, etc... Ultima oara, n-am prea prins ce se vorbea prin celalalt cap al mesei (ca era cam mare), dar in capatul nostru, despre vacanta lui darkie, despre ce jocuri mai ne-am luat... despre ditamai tava de mancare din fata, despre tot ce ne-a trecut prin cap. Sa nu crezi ca acolo ne intalnim ca niste oficiali la 4 (sau 6) ace, si stam batzosi si vorbim pe rand... la tribuna or something. Wth, e intalnire intre prieteni, orice se poate intampla... cum ar fi Bobby sa faca poze obscene cu puiul
In capatul celalalt s-a vorbit despre proaspatul meu accident de masina (n-avea nici 24 de ore) si despre accidente in general... despre ce jocuri mai sunt sa apara.. despre cum sa-l facem pe trickz sa fie unul de-al nostru (eram toti cu 360 la masa ) dupa care evident si inevitabil discutiile despre portia de mancare.
Confirm ca am incins spiritele la penultima sedinta pe baza de echipe de fotbal, desi pe forum nu se discuta nimic.. mi-am dat seama ca exista suporteri infocati printre noi