Single post: Black The Fall - un joc 100% romanesc!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Black The Fall - un joc 100% romanesc!

    Imi face o deosebita placere sa va anunt ca este in lucru un joc special, facut 100% de romani de-ai nostrii. Jocul se numeste Black The Fall si isi va face aparitia pe PC si Mac. Cu ajutorul vostru insa (in special prin intermediul proiectului pornit pe Kickstarter, pe care-l puteti gasi aici), jocul va putea fi lansat si pe PS4, PS Vita, Xbox One, Wii U si OUYA. Iar pentru ca acest lucru sa se intample, proiectul trebuie sa treaca pragul de 50.000 Lire. Mai jos aveti o mica prezentare a jocului, cateva teasere/trailere si ceva imagini. Eu zic ca putem sa dam o mana de ajutor, mai ales ca sunt de-ai nostrii (iar ideile, animatiile si modul 2.75D mi se par geniale). So, let's do this!

    Cei care pot ajuta la promovare, va rog sa dati share fie la acest thread, fie la pagina de pe Kickstarter, sau de ce nu, chiar la site-ul oficial: Black - The Fall.

    P.S. Nu am nicio legatura de niciun fel (comerciala, ezoterica or else) cu developerii - pur si simplu am dat de acest proiect si cand am vazut numele romanesti (Nicoleta Iordanescu, Cristian Diaconescu, Andrei Farkas si Anca Lupulescu) am fost incantat si mi-am dorit sa dau o mana de ajutor. Sper ca si voi sunteti si puteti ajuta. Thanks!
    Black The Fall este realizat cu o echipa mica, 100% romaneasca. Ne dorim foarte mult sa producem jocul si pentru console. (Asta este si unul dintre obiectivele noastre de pe Kickstarter.)

    Jocul este un platformer cinematic care se desfasoara intr-o lume post-comunista, industriala. Jocul este inspirat din trecutul nostru comunist, lucru care se vede atat in atmosfera jocului cat si in comportamentul personajelor. Peisajul e dominat de elemente industriale cum sunt combinatele abandonate pe cate inca le mai poti intalni in Romania. Personajele sunt animate de suspiciune si teama, iar jucatorul nu stie niciodata sigur daca cel cu care se intalneste ii este prieten sau nu.

    Black The Fall este gandit astfel incat sa iti poti alege stilul in care vrei sa explorezi lumea. NPC-urile tin cont de modul in care vei actiona si se vor comporta in consecinta. Felul in care decizi sa te comporti in joc va influenta modul in care mediul se raporteaza la tine. De exemplu, daca ai o reputatie proasta, anumiti NPC nu vor ezita sa te tradeze si sa cheme inamicii. O abordare mai silentioasa se traduce intr-un mod de joc mai putin agresiv si astfel vei avea beneficii in urma interactiunilor cu ei. Unii vor fi chiar dispusi sa te ajute si sa iti arate drumuri ascunse pe care altfel le accesezi mult mai greu.


    Attached Images Attached Images black_the_fall_02.jpg black_the_fall_01.jpg black_the_fall_03.jpg black_the_fall_04.jpg black_the_fall_05.jpg black_the_fall_06.jpg black_the_fall_07.jpg black_the_fall_08.jpg