Single post: Middle-earth: Shadow of Mordor
-
Member
Cu toate ca trilogia "Stapanul inelelor" + Hobitul, sunt printre filmele mele preferate, jocurile pe aceasta tema nu m-au atras niciodata, asa ca, nu am avut in plan sa achizitionez Middle Earth Shadow of Mordor. L-a cumparat insa fiul meu, care are si el PS4 ca si mine, astfel ca dupa ce l-a terminat el, m-am apucat si eu sa-l joc. La inceput mi se pareau enervante combourile (nu sunt de loc fanul "apasa triungi sa faca aia, apasa patrat+x sa faca cealalta", etc, insa dupa ce m-am obisnuit, a inceput sa-mi placa. Acum, abia astept sa ajung acasa de la serviciu si sa-l mai iau la butonat.
Cu toate ca eu sunt departe de ceea ce unii sunt, adica foarte buni jucatori, cum necum am razbit cu toate misiunile si misiunile secundare de pe prima harta si ma pregatesc sa trec pe a doua. Jocul este minunat, cu o grafica si gameplay bune si care dupa parerea mea, reuseste foarte bine sa transporte jucatorul intr-un Mordor foarte bine redat si apropiat de cel imaginat de Tolkien.
Acest joc mi-a demonstrat ca nu e bine sa am prejudecati vis a vis de anumite genuri de jocuri, pentru ca, iata, tocmai imi place un joc din categoria celor pe care le ignoram frecvent.