Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
04-11-2014 14:56 #2218 SP
Member

Originally Posted by
adibose
afacere poti numi trading-ul, pack-urile sunt doar noroc

Eu am avut noroc de REUS la pack de 7.5k si este peste 200k...desi sunt pe profit de n ori cu acest pack...tot n-a fost o afacere sa iau acel pack, a fost noroc
o chestie care te poate pune pe ganduri serios...am deschis in fifa14 pack-uri de 800k...ghici ! niciun jucator mai scump de 10k
Asa ca mie unul nu-mi ramane decat sa astept miercurea sa mai trag seara cate un pack doua...poate poate am noroc la un IF. in rest nu-mi fac planuri aiurea

Miercurea apar în pachete aia IF?