Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
04-11-2014 21:33 #2250 SP
Member
Cum, nu e FIFA 15 un joc corect?!! Mai, sunt cativa care jura ca se aseamana izbitor cu realitatea, cel putin cu atletismul, la alergat viteza, si tu spui ca ce nu e corect in joc, indepti dand bani mai multi celor de la EA?
Tu sigur muncesti undeva la un birou? Aduci profit la locul de munca ( daca zidaresti, nu se pune, ca nu mintea o folosesti)? Serios intreb si fara ofensa, pt ca modul tau de gandire nu arata asta. Si spre surprinderea ta, o sa-ti spuna mai multi baieti, daca au chef, ca ce faci in viata reala faci si in joc.
Cuiva, caruia ii place sa obtina ceva pe meritul lui, o arata si in joc, daca tu dai bani sa-ti fie mai usor intr-un joc video, faci la fel si in viata reala( iti spun un secret, jocul face parte tot din viata, nu te dedublezi cand joci)
Pt ca am vb mult, vreau sa mai spun ce au mai spus multi pe aici de la FIFA 12 pana acum: VOI, cei ce bagati bani in microtranzactii, stricati jocurile din ziua de azi, daca nu era cerere , oferta nu aparea.
Zero, sincer, nu am o problema cu banii tai, am o problema cu unii ca tine , care pt un FETISH ( sa deschid pachete, e placerea mea, cam asa ai spus) ii incurajeaza pe cei de la EA sa ne prosteasca pe toti cu scopul de ati lua tie banii pt"PLACERILE TALE"
Daca tu nu joci jocul pt fotbal ci doar pt pachete, nu mai trag concluzia, ca e dureroasa pt tine.