Single post: GTA V primeste un mod first person

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    GTA V primeste un mod first person

    Dupa cum stiati, cel mai bine vandut joc al anului trecut, Grand Theft Auto V, urmeaza sa fie lansat pe PS4 si XO pe 18 noiembrie. Un nou feature, proaspat anuntat de cei de la IGN, este modul first person, intreg jocul poate fi jucat prin aceasta noua camera la persoana I. Pentru a face noua perspectiva si mai placuta, toate texturile jocului au fost imbunatatite, iar personajele au primit peste 3000 de animatii noi (de la arme si vehicule, la tot felul de activitati posibile in lumea jocului). Noua camera va schimba modul in care jucam GTA, de data aceasta fiind in mijlocul actiunii, putem observa noi detalii, carora nu le-am fi dat atentie atunci cand priveam jocul la persoana a III-a. Cei care l-au incercat spun ca jocul este mult mai viu, mai intens si e o experienta diferita.

    In afara de modul first person, si grafica imbunatatita (inclusiv damage-ul masinilor), noua versiune va include o serie de noi side mission-uri si activitati, peste 20 de noi specii de animale, noi arme, cum ar fi Rail Gun-ul si, desigur, noi vehicule. Iar de data aceasta, pe serverele de GTA Online vor putea juca 30 de jucatori. Si totul va rula in 1080p, la 30 de FPS pe ambele platforme, dar versiunea de PC va suporta rezolutii pana la 4k.

    Se pare ca Rockstar au facut-o din nou si GTA V va fi pentru a doua oara candidat la GOTY. GTA V vs. The Last of Us again?

    Attached Images Attached Images gtav_details09122014_001.jpg