Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Microsoft Xbox 360: Games on Demand !
-
Member
Din cele pe care le-am citit, am tras concluzia ca pe Games on Demand vor aparea doar jocuri care au imbatranit deja pe rafturile magazinelor, nu cele noi. Poate asa o sa-mi iau in final Fable 2.
Personal, mi se pare cea mai buna metoda de a livra un produs digital. Ca un avid utilizator de Steam, mi-am alcatuit o librarie frumusica la care voi continua sa adaug. Dai purchase la un joc si apoi iti gasesti ceva de facut pentru maxim 2 ore, nu stai sa mai astepti pana la 2-3 saptamani uitandu-te spre final zilnic in cutia postala.
Daca s-ar trece definitiv la metoda asta, lumea n-ar mai avea cum sa pirateze, iar un titlu nu va mai schimba 3-4 maini, cine-l vrea, n-are cum sa-l imprumute sau sa-l achizitioneze second. Ar fi frumos sa introduca si optiunea de a achizitiona cu scop de a darui. Asta-i loveste pe pasionatii de editii collector's sau pe cei care prefera sa-si umple o biblioteca cu jocuri, nu carti, dar firmele axate pe produse inspirate din jocuri nu vor avea de suferit.
Referitor la spatiul limitat de HDD si DVD-DL, ai intotdeauna o alegere de facut. Alegerea este sa cumperi o consola, sa cumperi toate DLC-urile, sa-ti umpli hard-ul, nu ti le baga nimeni pe gat. Am trecut de la hard-ul mic la cel mare doar pentru ca mi-am schimbat consola, altfel n-o faceam. Nu ma omora nici zgomotul DVD-ROM-ului, nici timpii de loading.
PC-ul nu a trecut la un suport optic de capacitate mare in cazul jocurilor, desi ar avea probabil cel mai mare drept (placi video cu 2GB memorie pregatita pentru rezolutii uriase), ci se orienteaza tot mai mult pe distributie digitala prin servicii ca Steam, Direct2Drive, etc., consolele au memorie prea mica pentru a procesa texturi de 1920x1080 la jocuri mai complexe decat cele de tenis, box, in general orientate pe spatii mici, cu alte cuvinte, problema spatiului de stocare al discurilor nu este atat de presanta.
Vor aparea HDD-uri mai mari de 120 GB si pe 360 in momentul in care e cu adevarat nevoie, in momentul in care interogarile pe care le face sistemul Xbox Live fara sa stim vor scoate la iveala acest lucru, dar si atunci, ai o alegere. Il cumperi sau nu, schimbi consola sau nu, renunti la console sau nu, cert este ca nimic nu e obligatoriu si nimic nu-ti rapeste placerea de a te juca. Vorbim aici despre cei care au pus console on-line multiplayer gaming-ul pe harta, iar MS face mutari in portofoliul de periferice numai atunci cand isi extinde si diversifica serviciile. Cum poate asta sa fie un lucru rau?