Din pacate unii vad doar partea frumoas a lucrurilor. Eu pe langa asta mai intrevad si ceea ce Microsoft si-a dorit (si a si avut cu multe produse) intotdeauna: MONOPOL. Nu mai vorbim aici de mii de retaileri care vor muri, si sutele de mii de locuri de munca aferente odata cu ele. Nu mai vorbim atunci de pret concurential... Microsoft impune. Nu-ti permiti = nu cumperi. Sper doar ca piata retail n-o sa se lase atat de usor, sau ca macar vor aparea alternative... daca nu, aleluia.

P.S. Cat despre "doar jocurile care au imbatranit deja pe rafturile jocurilor", sa fim seriosi... Doar nu erau nebuni cei de la MS sa anunte ca Halo 4 sau mai stiu eu ce GoW3 va fi exclusiv "Games on Demand". I-ar fi omorat lumea cu pietre. Asa, incet-incet, fara prea mult zgomot (de-asta nici nu s-a trambitat despre Games on Demand la conferinta, desi era un super headline)... se strecoara pe piata, mai omoara doi-trei retaileri...

P.P.S. Si ca sa-mi inchei "pledoaria", la un mic search am gasit Lego Star Wars The Complete Saga la 12 USD retail... dar deh, unii sunt mai cu mot, vor la 19.99 de la Microsoft, cu adresa din UK (ca de Romania Microsoft nici nu a auzit), stiind clar ca le poate fi taiat contul oricand. Be my guest !