Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
Minimize, mie nu mi-a placut lauda ta, aratata de cateva ori pe acest thread. Daca flavi_us e deranjat de vex-ul meu, sa-i fie de bine, nu e cine stie ce arma.

Revenind la joc, mie mi se pare absurd ca dupa 12-15 raid-uri facute, 90% in aceeasi echipa, sa avem inca un jucator fara nici o bucata de armura de raid si unul cu o singura bucata( plus casca, primita de amandoi la Atheon, cu glitch). Efectiv mi-a fost rusine ieri cand ei nu au primit nimic iar eu am primit iar manusi si chest...
Probabil lauda deranjeaza pe unii , pe mine nu. Am norocul sa joc Destiny cu o echipa de jucatori buni si daca insir laude nu sunt pentru mine, sunt pentru toata echipa indiferent ca ei sunt mai modesti sau nu, merita.
Vin dintr-un background de jocuri Mmo in care competitia intre clanuri/echipe era ceva real si motivant. Nu am venit sa ma laud pe thread ca am fost primii care au facut raidul pe normal/hard/post patch hard insa daca erau altii care si-ar fi postat rezultatele ar fi primit un mare like+felicitari de la mine.

Stim cu totii la ce te referi cu xx raiduri facute fara sa pice un anumit item sau mai multe insa mi se pare exagerat ca dupa un singur raid terminat pe hard sa iti bagi ceva in el joc si sa renunti ca nu ti-a picat itemul x sau y. La ultimul kill de Atheon ma uitam la loot screen si speram sa nu imi pice Vex , m-as fi simtit aiurea fata de ceilalti colegi de raid, exact cum te simteai si tu insa asta e Destiny Rng Ca**t.

Edit: Stiam ca laudele sunt ok pe acest forum , nu si injuriile.

Revenind OnTopic:
Activision CEO Says 'Destiny 2' Has Begun Development | GameFront