problema intr-un final este alta, nu a aparut nici un update aseara pentru xbox 360, nu? s-a corupt memoria interna, asta e primul semn, cere update la infinit, al 2-lea semn a fost ca s-a sters tot de pe memorie. cat am frecat-o eu, am avut bafta ca sa apara la "storage" ca unformated, in acest fel xbox-ul nu mai o alege pentru instalarea update-urilor si nici pentru descarcarea profilului. am bagat un stick si accepta sa instaleze tot ce are nevoie, acum sunt din nou "operational" doar cu 4gb mai putin. m-a dezamagit iarasi microsoft cu faza asta.

o sa o adaug la lista de dezamagiri din decursul timpului: RROD (am avut cateva console care au cedat), multiplayer platit (sony si nintendo l-au lasat la liber), noul dashboard PLIIIIIIN de reclame, doar 20% din dasboard se refera la consola in sine.

cred ca am ales xbox 360 deoarece mi-a placut mult xbox clasic. m-am lasat pacalit.

Multumesc Micro$oft ca mi-ai usurat decizia, de sarbatori nu mai trebuie sa aleg intre 3 console, ci doar 2, wiiu si ps4. RUSINE!