Da...mie-mi place. Jucat cu camera din masina, sincer, cred ca pot spune ca este peste Forza Horizon 2. Controlul este chiar ok, desi fuge uneori cam aiurea in curbe, dar probabil tine si de cum am modificat masina si de drumuri. Am vazut ca fuge mai tare si pe zapada, deci trebe schimbate cauciucurile.

Imi plac micile detalii, de genu miscarea capului stanga-dreapta in curbe, ca sa urmaresti drumul (cum e real) si chiar si miscarea capului pe spate, in momentul in care activezi NOS-ul.

Ca minusuri, inafara de grafica overall, posturile de radio au doar 2-3 melodii, dar asta clar se va schimba in versiunea finala, in schimb grafica sigur nu are cum sa se mai schimbe, intr-o luna. Iluminarea nu-mi place deloc, este prea cartoon-ish si nu e deloc pe gustul meu.
Nu-mi place nici zapada (cand ninge) iar de ploaie inca nu am dat.

Am facut un drum din Chicago pana in Las Vegas. A durat 30 de minute, dupa ceas, timp in care app 27 de minute a fost noapte si cand am ajuns acolo, s-a luminat.

Overall imi place si cred ca-l iau. Astept totusi sa vad si partea de Crew, sa ma joc cu 2-3 prieteni sa vad exact partea de online, ca pana acum am vazut partea de single player si e ok.

Ah, nu pot sa inteleg ce cauta poveste (care oricum este penibila) intr-un joc ce se vrea MMO.