Momentan nu am jucat nici un meci. O sa incerc diferite tactici si vedem ce iese. Sa iau si mijlocasi defensivi.
Il luasem de aseara pe Nainggolan cu 1200, Giovinco 1300, De Sciglio 500, Mexes 400, Tatarusanu 400, Torres 1000 si Hamsik 850. Astea erau rezervele. Am schimbat asezarea in 4-3-3 cu Nainggolan CDM.

---------- Post added 09-11-2014 at 13:46 ----------

Quote Originally Posted by larry92 View Post
-Ai 7 meciuri (contract standard) , atentie daca cumperi de pe Transfer Market sa te uiti la contracte sunt unii care au mai mult si altii deloc , e bine sa cauti cu mai multe si ieftin(compare price).
- De preferat este sa iti iei manageri GOLD RARE(Adica aia stralucitori cu 3%) ai dreptul sa cumperi manageri pana faci +50% negociere.
Aici nu prea inteleg cum functioneaza. Sa zicem ca iau pe Inzaghi, Montela si Allegri ca manageri. Fiecare are 3% si cate 7 contracte. Se cumuleaza procentele si am 9%? Si aceste 7 contracte pe care le are fiecare manager, la ce sunt folosite? Doar 7 meciuri ii am ca Manageri?
Si inca o chestie. Am gasit pe Conte de la Juventus tot cu 7 contracte si 3% insa pretul e mult mai mare decat cei enumerati de mine. De ce e asa scump? Aduce ceva in plus?