M-am mai jucat aseara vreo 2h si usor usor, incep sa regret ca l-am luat...

Jocul este plin de bug-uri si nu ma refer doar la cele care pot fi reparate cu un title update ci la cele clasice ale serie de care, se pare, nu au fost in stare sa scape.
E oribil sa vrei sa ajungi undeva sau sa intrii pe o usa si sa vezi ca nu vrea nici in ruptul capului sa intre pe acolo ci doar sa se urce pe toti peretii din jurul ei sau sa se loveasca de pereti si sa nu vrea sa inceapa nicio animatie, doar sa dea in "gol".

Parisul este destul de micut (comparat cu alte jocuri gen GTA V) si foarte repetitiv ca si design iar catredrala Notre Dame nu pot sa spun ca m-a impresionat in vreun fel.

Intr-adevar, unele texturi sunt mai mari, dar majoritatea sunt mici si chiar si cu iluminarea asta noua, tot arata oribil.
Tind sa cred ca doar la inceput (cand e Arno mic), jocul arata cu adevarat bine, iar dupa aia, se vede ca toate interioarele sunt mai slabe dpdv calitativ.

Si da, sunt foarte multi oameni on screen, dar cam degeaba. Sunt simple obiecte in calea jucatorului si majoritatea arata oribil si se blocheaza in anumite bucle de animatii pana intrii in ei sau pleci sa nu-i mai vezi.
Si referitor la multime, au fff multe niveluri de randare, in functie de distanta fata de jucator (imi scapa termenul) si la fiecare pas vezi cum li se schimba texturile si umbrele si arata absolut oribil sa vezi totul in miscare, pe ei.
Acelasi lucru e valabil si pentru Arno, care e randat diferit in cinematics-urile in-game si cand se trece la joc, se vede cum scade calitatea texturilor si a parului.

Si da, jocul nu o avea loading time cand stai in oras (cand intrii in cladiri si schimbi districtele), ca pana acum, dar cand intrii intr-o misiune sau o termini pe alta, acesta exista si este mult prea mare. Cred ca am stat ieri si 1min, ceea ce e chiar deranjant.

In continuare sistemul de combat este praf. Ma asteptam la ceva mai mult spre Shadow of Mordor si intr-o batalie cu mai multi eram obisnuit sa dau intr-unu si cand vine altu pe mine sa pot sa blochez in cealalta parte si tot asa, dar n-are nicio treaba. Daca vine altu te loveste, te opreste din animatie si dureaza app 1-2 secunde pana-si revine si poate sa atace si el. Si sunt anumite atacuri pe care nu le poti bloca si trebuie sa dai dodge si nu-ti dai mereu seama care, cum sunt...

Imi place ca au introdus (finally) sange si acum il vedem cum sare pe pereti cand lovesti si arata destul de ok (dar nu la fel de bine ca in Shadow of Mordor).

Momentan astept sa mai prind timp liber sa-l mai explorez si sa avansez in poveste, ca poate se schimba lucrurile, mai ales cu misiunile co-op si sper ca odata cu lansarea de vineri, sa mai scoata cel putin un title update/patch, care sa-i rezolve macar unele probleme.