Quote Originally Posted by Trefla View Post
Dupa 2h in joc a devenit absolut teribil cnad vine vorba de fps... pur si simplu este un slideshow si de multe ori se blocheaza cate o secunda

Da nu ma deranja 30 fps dar chestia e ca foarte rar atinge 30 fps gen cand esti intro camera singur sau te uiti la cer , in rest este undeva pe la 15-20 fps. Parca s-au intors in timp cu 20 de ani , Black Flag a fost perfect la optimizare si dupa vine porcaria asta si nici macar nu arata asa spectaculos.

Daca Watch Dogs a fost o dezamagire , jocul asta nu stiu ce este atunci...

Assassin’s Creed: Unity Framerate Is “Atrocious” - NeoGAF
N-am jucat inca misiuni, abia ce am ajuns in Paris si am inceput sa alerg de nebun de la viewpoint la viewpoint. Nu inteleg de ce ar avea o cadere de fps mai incolo, dar pot sa confirm ca la cat am jucat, framerate-ul mi se pare execrabil. Grafica este spalacita, daca vii mai aproape de TV nici nu ai senzatia ca esti pe new-gen, iar fps-ul este exact ca la AC-urile de pe old-gen. Control neresponsiv, camera enervanta...

Pacat ca tocmai acum cand era atat potential, cu Parisul si revolutia franceza, au dat chix.
Cum ai zis si tu, Black Flag a fost foarte bun dpdv grafica si fluiditate. Dar acum i-a mancat pe ei in c** sa sufoce strazile cu NPC-uri. Ma simt de parca sunt la mall in perioada de reduceri....

Nu cred ca ar fi greu sa bage un patch in care sa reduca densitatea populatiei.