Buna ,
am citit si eu azi posturile in care ati scris cu toti si vad ca unii fintre voi chiar se pricep la tv'uri .
Doresc si eu sa achzitionez de black friday.Mie unu mi'ar placea un samsung ca din ce am vazut prin magazine se vad foartee misto imaginiile pe el , insa nu are rost sa platesc firma doar ca scrie samsung.
Deci cerintele mele de la tv ar fii urmatoarele :
- led 4k
- smart
- 3d (desi 3d nu neaparat daca este vreun model mai bun si nu are 3d merg pe el )
- diagonala sa fie peste 124 ( cu cat mai mare cu atat mai bine )
Si un buget in care as dorii sa ma incadrez ar fii undeva pe la 4000 ron .

As dori sa il folosesc mai mult pentru vizionarea filmelor pe el , mai rar un joc de pe consola si ce mai folosesc la tv'ul ce il detin acuma ii functia de smart ( mai mult youtube sa pun clipuri de pe telefon direct , aaa si functia clasica de tv fotbal mai multt
Pana acuma eu m'am uitat la
Prima varianta ar fii :LG 49ub850v - 3500 ron - diagonala 124 - la modelul aceste daca il achzitionez pana in data de 21.11 primesc un hdd de 500 gb iar daca il iau din data de 22.11 primesc o tableta lg de 10.1 , insa nu cadoul este cel ce ma intereseaza ci tv'ul sa fie bun
A doua varianta : Philips 58pus6809 - 4000 ron - diagonala 147 cm - modelul acesta am vazut ca a mai fost adus in discutie pe la pagina 2 sau 3 numai stiu exact .

Eu astept niste pareri de la voi daca se poate si eventual propuneri cu alte modele.