Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Vires Intus
@donely, prin incuiat se intelege cineva care o tine pe-a lui, indiferent de cum sta treaba de fapt. Prost informat inseamna... prost informat. Nu l-am jignit in mod direct, am spus doar ca trebuie sa fii destul de inchis la minte si prost informat sa sustii asemenea bazaconii. Dumneata m-ai facut idiot, fara niciun alt argument. Puteai sa-mi zici ca si eu sunt incuiat, sau ca sunt prost informat. Te-ai bagat aiurea-n vorba cu mine, fara ca eu sa iti adresez vreun cuvant jignitor. Mai esti si moderator, in loc sa previi un astfel de limbaj, tu il promovezi. Acum, nu ca as fi eu prea lezat de cuvintele unuia ca tine, esti la egalitate cu tacconi pentru mine pe forumul asta adica zero barat, dar te rog sa nu arunci gunoaie verbale dupa care sa vii cu excese de aroganta ca esti "rosu" si ca sa-mi tin report-ul in cutie.
Ai incalcat prima regula a acestui forum si anume atacul la persoana. Eu imi cer scuze fata de crryo daca s-a simtit lezat de cuvintele mele, nu asta incercam sa fac. Poate am reactionat mai urat, dar am facut asa pentru ca nu suport dezimformarea. Asta nu-ti da dreptul sa jignesti pe altii, ca nu esti avocat. Daca crryo vrea sa-mi dea report la post, atunci s-o faca si suport consecintele. N-am imunitate, spre deosebire de altii.
Si apropos de imunitate: Victor Ponta: Sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru. Îmi exprim dorinţa de dialog cu Klaus Iohannis
Primul mesaj este mâine, în Camera Deputaţilor: aşa cum am spus săptămâna trecută, în confruntarea cu domnul Iohannis, cei de la coaliţie vom vota pentru respingerea definitivă a legii amnistiei şi graţierii. Este un prim mesaj că am înţeles ce ne-a transmis electoratul ieri.
Ma bucur sa vad ca s-a cumintit. Cea mai cancerigena lege ar fi fost asta. Chiar daca Tonta n-a spus niciodata asa ceva in confruntarea cu Iohannis, Iohannis a fost cel care tot propunea asta si Ponta evita raspunsul. Dar na, mai merge o minciunica mica acolo...