Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
19-11-2014 18:22 #6345 SP
Senior Member
Am sunat ieri la Media Galaxy din Polus sa intreb daca au GTA V in magazin. Mi-a raspuns o duduie, m-a rugat sa ii las un numar ca ma suna inapoi. Niciun raspuns, asa ca peste doua ore m-am indreptat spre magazin. Nu era. Mi s-a spus sa vin azi, ca o sa aiba vreo 50 de bucati. Am mers azi, nici vorba sa il aiba - cica descarcau aia ceva camion. La Altex nu il au in magazin. I-am sunat, mi-a raspuns un zglobiu ca verifica stocu', sa ii las un numar de telefon, ca ma suna el inapoi. M-a sunat peste 30 de secunde - nu este.
Singurele variante in momentul asta sunt 4Games, unde este la 280 sau eMag. Am sunat azi si au spus ca mi-l pot aduce maine, dar cum maine sunt plecat din localitate, nu am cum sa ajung. Mi-au spus sa sun maine daca vreau sa il rezerv pe vineri. Ah, da. Nu era nici in Flanco, locul unde aia se uita la mine de fiecare data exact ca la un criminal cand intru.
Legat de nebunia cu GTA V, vina imi apartine in totalitate. Desi stiam ca Altex are probleme uriase cu comenzile, am facut precomanda doar la ei. Cand sun la Bucuresti, imi intra automat un robot care imi spune sa imi verific mail-ul. Atat la telefon, cat si in magazine, aia ridica din umeri. Nu inteleg de ce nu am facut precomanda la eMag, care de la carti pana la iPad-uri, mi-au livrat de toate in maxim 24 de ore si fara nicio problema. Si daca ma suna ala de la Altex in momentul asta ca e la mine la poarta cu jocul, il refuz. Sa nu ii mai vad.