Single post: Dragon Age: Inquisition

1. #94 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Il joc de pe data de 18 , este primul joc din serie pentru mine insa am experienta in alte MMO-uri.
    Daca ma intreba cineva in primele 2 ore de gameplay daca imi place i-as fi spus ca .. da , este interesant , putin cam dificila interfata de control.
    Dupa 5 ore de joc simteam ca ma invart pe loc desi alergam toata harta dupa niste questuri/puzzle la care te astepti sa iti dea un reward semnificativ odata terminate , daaaar... nu prea .
    La 10 ore deja ma gandeam daca ar fi fost mai bine sa iau GTAV (glumesc) , dar serios, speram sa se schimbe ceva.
    Cred ca momentan sunt la ~15+ ore de joc si ma prinde din ce in ce mai mult pe partea de story (multiplayer nu am incercat inca). Dupa cateva ore bune de gameplay incepi sa te simti mai atasat de personaje si de poveste in general. Unele schimburi de replici dintre membrii tai de echipa sunt amuzante , ajungi sa fii nevoit sa iei decizii care iti vor schimba story-line, dar va las pe voi sa descoperiti.

Dragon Age Inquisition este jocul cu cel mai detaliat sistem de "character selection/customisation screen" , serios , e ridicol . Am creat 2 caractere crezand ca am ajuns unde vreau cu ele in termeni de "look" insa dupa primul cutscene le-am dat delete .
    Sunt unele zone in care peisajele sunt de admirat , multe lucruri care inca nu sunt unlocked si nu am nici cea mai vaga idee cum , sistemul de upgrade din joc este destul de complex , similar cu cel din Mass Effect.

Un singur lucru din joc mi-a lasat un gust amar , primul dragon , pe teritorul caruia veti intra inevitabil si fara sa va dati seama. Nu nimeream sa ies mai repede din zona , m-am intors pe la lvl 9 cu gand de razbunare insa.. m-a incalzit iar. Acum sunt lvl 10 , la lvl 11 ma duc sa il intreb ce mai face , dumnealui fiind lvl 12.

Dragonul in speta:
    Attached Images Attached Images dragon-age-inquisition-screenshot-wallpaper.jpg