Quote Originally Posted by tzuik View Post
Îl joc și io de vreo 2 zile și ce pot zice e că este cu adevărat... copleșitor. Serios, e imens. Atâtea lucruri de făcut, dialoguri, side-quest-uri, puzzle-uri, adunatul obligatoriu de floricele, craftat armuri, manage-uit misiunile Inquisition-ului... și asta pe lângă main story și combat la tot pasul. Think Skyrim meets Assassin's Creed.

Acum tot trag de mine să plec din prima zonă și să continui povestea, dar sunt atâtea de făcut Grafic arată foarte bine, gameplay-ul e fun, dialogurile captivante... doar interfața mi se pare destul de complicată și greu de navigat (serios, toate RPG-urile tre să ia lecții de la Destiny la capitolul meniuri și Inventory Screen).

La capitolul camere, prefer cea clasică, 3rd person, dar uneori tre să treci pe cea tactică, deși nici asta nu e prea intuitivă și ușor de folosit. În rest, numai de bine. Pentru cine iubește RPG-urile stufoase și mai are și o groază de timp la dispoziție, io zic că merită.

Eu unul l-am luat de pe PS Store US, e o diferență cam de 50 de lei față de cât e la noi în magazine.
Multam pt post. Si daca iubesc la nebunie RPG-urile dar nu am asa mult timp liber, se merita?

Combat-ul cum ti se pare? Eu in toate rpg-urile merg pe Warrior, crezi ca asta e diferit? Se simt ok animatiile de sabie, scut, etc?
Quest-urile cat de elaborate sunt. Vad ca sunt de-alea de collect x nu-stiu-ce, dar sunt si quest-uri mai speciale, cu poveste?
Ai observat daca jocul are ciclu zi-noapte?
Se poate scoate silueta aia rosie de pe inamici in meniu? Damage display?

Cam multe intrebari dar ma bate gandul necurat sa il iau dupa ce termin Unity si vreau sa fiu sigur ca e ceea ce trebuie, mai ales ca sta si FC4 la coada.