Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
21-11-2014 14:41 #4601 SP
Senior Member

Originally Posted by
AndyZ
Nici la mine nu s-au udat... Tre sa testez cu o ploaie mai sanatoasa...

still, in watchdogs mi-a plăcut mai mult ploaia, texturile, vântul și vaporii de apa împrăștiați. Chiar aveai senzația de furtuna, se vedeau stropii pe umerii personajului. Ma asteptam la o mai mare atenție la detalii din partea Rockstar. And those windscreen wipers.......

am terminat misiunea cu franklin si eram inbracat cu un pulover negru si era soare pe afara, iar dupa 1 minute a inceput sa ploua si dupa cateva minute am observat numa ca puloveru mi ud pentru ca si-a schimbat textura si era mai lucioasa si mai "fin" de la apa. Nush poate depinde si ce culoare are outfitu tau sa se vada mai bine. Asta ca la Michael cand transpira ca un porc si tot spatele e umed 
---------- Post added 21-11-2014 at 13:42 ----------

Originally Posted by
tudyniuz
Pai el e mai grasut asa, middle-aged
Am facut noapte alba aseara si imi place jocul mai mult decat anul trecut. Chiar arata cum trebuie, 1st person e de vis si acum avand posibilitatea sa si inregistrezi ce faci fara vreo placa de captura chiar e ce trebuie. Cred ca am gen 2% dupa vreo 10 ore, fac tot felul de prostii si cu story-ul am ajuns doar pana la Trevor, ca asta m-a interesat.
la fel si eu
am ajuns numa sa vb cu Trevor in rest vreo 7 ore am facut numa prostii in joc