Quote Originally Posted by ramonski View Post
Salutari!

As dori sa mentionez ca al nostru coleg Espiritus a fost prost informat.

Au fost peste 100 de iPhone 5s in stoc. La fel si consolele PS4.
Numarul de utilizatori concurenti pe site la ora lansarii a fost de peste 200.000.
Numarul de comenzi plasate in primele 10 secunde au fost de ordinul miilor.
De aici a survenit lichidarea instanta de stoc.

Rog considerati cu moderatie
Din moment ce mai toata lumea stia deja ce oferte vor fi, mi s-ar fi parut mai "echilibrat" sa aveti mai multe produse pe stoc sau, eventual, sa nu fi fost reducerea atat de mare, la un 1300 RON tot ar fi fost un best-buy PS4-ul dar mai multa lume avea sansa sa-l achizitioneze (la fel si pentru i5S/Acer-ul acela de 500 lei), la ora 6:55 a fost, practic, o batalie pe nanosecunde pentru o comanda, dupa care nu mai erau foarte multe lucruri cu adevarat bune de achizitionat. Eu stiam ca Black Friday presupune a pierde intreaga noapte pentru a fi primul care intra in posesia ofertei, nu un Internet Speed/APM Contest intr-o perioada bine cunoscuta. Dupa parerea mea, ar trebui sa "castige" cel care gaseste primul oferta si isi sacrifica orele de somn, nu cel caruia ii merge cel mai rapid mana/Gigabit-ul, nefiind la un concurs de StarCraft.

Apropo, presupunand ca esti/sunteti mai informat, sti(t)i, cumva, care-i treaba cu SSD-urile Kingston v300 de 120 GB ? Multe persoane, printre care ma regasesc si eu, n-au primit SMS de confirmare (doar un mail de procesare) tocmai pentru acest produs nici pana-n acest moment, desi comanda a fost facuta cu mai bine de 12 ore in urma. Mai exista o sansa pentru a primi SSD-ul sau e o cauza pierduta ? Multumesc anticipat si felicitari, ati fost singurii mai competitivi.