Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Black Friday 2014
-
Member

Originally Posted by
Khaos
Ce porcarie cu BF-ul asta,am platit online la MediaGalaxy in data de 19.11.2014,pentru un Xbox One Sunset Overdrive bundle,(pret standard)si astept de parca i-l comandasem de BF...pana la 7 zile...si posibil sa mai decaleze,mi-au spus astazi la telefon,cu OPC-ul sar pe ei!
Asta pentru ca acel xbox nu exista. Eu il pandesc de 3 săptămâni și degeaba. Când am sunat la ei atunci mi-au zis sa îmi iau gândul că nu va mai veni niciodată pe stoc bundleul ala.
Miraculos cu doua zile înainte de black friday a apărut în stoc pe site. Am sunat instant la ei la 9:01 dimineața sa ii întreb în ce magazin au sa ma duc pe loc cu banii în mână să îl iau. Mi-au zis ca nu e în magazin ci să fac comanda. Știind cu cine am de a face nu am făcut ci în schimb m-am dus la TOATE altex si media galaxy, vitan baneasa centru etc. unde peste tot mi s-a zis ca nu e în magazin ci în depozit și să fac comanda. Indoindu-ma ca exista în România acel produs am întrebat unde mai exact este acel depozit și dacă este în țară pt. ca atunci când faci comanda pe site scrie ca durează o săptămână să vină, parca ar veni cu căruța. Mi s-a zis sa fac comanda ca "vine el" și am fost expediat rapid.
Tind sa cred ca nu a existat niciodată consola aia și că a fost un alt bull**** de black friday. Daca deja ai platit probabil ca va ajunge dar o sa vina din Uk or smth ca aici sigur nu au.