Quote Originally Posted by Khaos View Post
Ce porcarie cu BF-ul asta,am platit online la MediaGalaxy in data de 19.11.2014,pentru un Xbox One Sunset Overdrive bundle,(pret standard)si astept de parca i-l comandasem de BF...pana la 7 zile...si posibil sa mai decaleze,mi-au spus astazi la telefon,cu OPC-ul sar pe ei!
Asta pentru ca acel xbox nu exista. Eu il pandesc de 3 săptămâni și degeaba. Când am sunat la ei atunci mi-au zis sa îmi iau gândul că nu va mai veni niciodată pe stoc bundleul ala.

Miraculos cu doua zile înainte de black friday a apărut în stoc pe site. Am sunat instant la ei la 9:01 dimineața sa ii întreb în ce magazin au sa ma duc pe loc cu banii în mână să îl iau. Mi-au zis ca nu e în magazin ci să fac comanda. Știind cu cine am de a face nu am făcut ci în schimb m-am dus la TOATE altex si media galaxy, vitan baneasa centru etc. unde peste tot mi s-a zis ca nu e în magazin ci în depozit și să fac comanda. Indoindu-ma ca exista în România acel produs am întrebat unde mai exact este acel depozit și dacă este în țară pt. ca atunci când faci comanda pe site scrie ca durează o săptămână să vină, parca ar veni cu căruța. Mi s-a zis sa fac comanda ca "vine el" și am fost expediat rapid.

Tind sa cred ca nu a existat niciodată consola aia și că a fost un alt bull**** de black friday. Daca deja ai platit probabil ca va ajunge dar o sa vina din Uk or smth ca aici sigur nu au.