E aproape sigur o chestie de marketing... asa au facut si anul trecut. Fie trebuie sa scape de anumite produse si nu stiau cum, fie si-au dat seama ca e mai ieftina toata treaba asta decat o reclama pe mai toate site-urile (si sunt sigur ca va ajunge si la TV).

Cat despre stress-ul pe care il aveti unii dintre voi legat de forumul "vecin", va reamintesc ca acolo pana si cuvantul consolegames.ro e cenzurat, pe cand aici nu. Daca s-a sters vreun link catre ei, a fost pt. ca n-avem chef sa le facem reclama moka... iar unul din link-uri ducea la un post cu o caruta de injuraturi. Daca asa va place, puteti merge linistiti acolo.

Iar despre produsele de 1 leu stiu ca s-a anuntat ceva si pe ChatBox (robert123 a apucat sa comande chiar 3 produse, dintre care unul fiind un Xperia Z2)... dar daca nu folositi, eu ce sa va fac?

---------- Post added 24-11-2014 at 13:35 ----------

Apropos, va recomand sa aruncati un ochi pe amazon.co.uk... acolo sunt oferte serioase. Eu tocmai am prins ceva dragut cu discount 54%. Din cate stiu toata saptamana vor avea acele flash sales - nu se stie ce prindeti bun

---------- Post added 24-11-2014 at 13:38 ----------

Si inca ceva, referitor la seriozitatea emag. Am cumparat si eu ceva de "Black Friday" de la ei (pt. femei, ca n-am apucat nimic din ce-mi doream eu)... am primit vineri SMS cum ca vor fi livrate in perioada 22.11.2014 - 23.11.2014. Suntem deja in 24.11.2014 si la ei in cont inca apare "Comandă înregistrată", nepreluata de curier.