Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
27-11-2014 14:02 #10012 SP
\

Originally Posted by
xper
Ce viteza read/write are stick-ul ?
Recent am facut un mic speedrun la TEW am copiat totul cu un sandisk extreme de 64 gb ( 200MB/s read/write usb 3.0) am luat 13/13 fisiere video cate 1-2 GB fiecare .Am tras totul in mai putin de 5-7 minute , nu glumesc pot sa iti fac un video proof totul sta in viteza stick-ului. Bafta!
Chiar te rog sa faci testul daca poti. In cele din urma am copiat cei 14GB in vreo 30 minute dupa ce am reformatat stick-ul de inca doua ori. Viteza stick-ului nu e o problema, conectat la USB 3.0 are de regula viteze de peste 70-80mb write.