Multumesc mult de sfaturi baieti, chiar conteaza. Ma simt mai ok sa stiu ca nu sunt singurul care trece sau va trece prin rahaturile astea. O sa incerc sa pun cap la cap toate posibilitatile, dar acum traiesc doar cu gandul ca in curand plec. Vin la facultate in Bucuresti la anul si nu ma mai intorc. Nu are rost, dar toata perioada pana atunci va fi la fel.

Mi-am format o zona de comfort si pace pe care o gasesc in jocurile astea. Sunt tot ceea ce mai ma calmeaza si ma fac sa ma simt bine. Daca nu erau, probabil eu eram un simplu alt caz de retard pe care il vezi la stiri ca si-a luat venele si pentru asta va datorez si voua cate ceva. Aici am inceput sa descopar alte jocuri in afar de Fifa si CS. Aici mi-am format un vocabular complex si corect, pentru ca mereu ati fost aici cand am cerut un sfat. Va multumesc!

Sper ca nu a deranjat pe nimeni faptul ca am scris pe aici si poate ca exagerez cateodata dar ma ajuta sa ma calmez cand scriu.

L.E.: Nu dau banii pe bautura, apelez la beciul casei care este full. Oricum, incerc sa il ocolesc cu tot posibilul.